۱۴٫۲٫۲٫ شاخص توده بدن (BMI) 20۱۵٫۲٫۲٫ روش های طبقه بندی تیپ بدنی ۲۱۱٫۱۵٫۲٫۲٫ روش شلدون ۲۱۲٫۱۵٫۲٫۲٫ روش پارنل ۲۱۳٫۱۵٫۲٫۲٫ روش هیث ـ کارتر ۲۲۱۶٫۲٫۲٫ نقش تیپ بدنی بر سلامتی ۲۲۱۷٫۲٫۲٫ تعیین نسبت انگشت دوم به چهارم ۲۲۱۸٫۲٫۲٫ فوتسال ۲۳۱٫۱۸٫۲٫۲٫ تاریخچه فوتسال ۲۳۲٫۱۸٫۲٫۲٫ فوتسال در ایران ۲۴۳٫۲٫ پیشینه پژوهش ۲۴فصل سوم: روش شناسی پژوهش۱٫۳٫ مقدمه ۲۹۲٫۳٫ […]
۴-۱- ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب ۲۲۴-۲- ترکیب شیمیایی عصاره رزماری ۲۳۴-۳- نتایج آنالیز جیره های غذایی و لاشه ۲۳۴-۳-۱- درصد رطوبت لاشه ۲۴۴-۳-۲- درصد پروتئین لاشه ۲۴۴-۳-۳- درصد چربی لاشه ۲۵۴-۳-۴- درصد خاکستر لاشه ۲۵۴-۳-۵- چربی کبد ۲۶۴-۴- شاخص های رشد ۲۶۴-۴-۱- وزن اولیه ۲۶۴-۴-۲- وزن نهایی ۲۶۴-۴-۳- درصد افزایش وزن بدن ۲۹۴-۴-۴- ضریب رشد […]
رشد سریع محصولات و رقابتی شدن بازار، رشد چشمگیر محصولات و خدمات، افزایش جمعیت و متنوع شدن نیازها از جمله عواملی است که سازمانها را به دستیابی به محصول و کالایی جدیدتر ترغیب میکند. در چرخهی عمر محصول سود حاصل از ارائه محصول به بازار در دروهی بلوغ به حداکثر مقدار خود میرسد. واضح است […]